Software

Werk je samen met Itium, dan werk je volgens de handige Scrum-methode. Elke paar weken levert Itium een nieuw stuk software op, dat je met een team van betrokkenen kunt testen en beoordelen. Ook bepaal je gezamenlijk prioriteiten. Wat is het volgende onderwerp dat aangepakt moet worden? 

Alle onderdelen van het project worden in een zogenaamde backlog geplaatst. Vanuit deze lijst met werkzaamheden kies je samen met Itium steeds wat prioriteit heeft. De werkzaamheden worden vervolgens uitgevoerd in een zogeheten sprint. Daarna is het aan jou en je collega’s al snel de beurt om het opgeleverde werk te beoordelen. Jullie feedback wordt meegenomen in een volgende sprint. 

Itium werkt helemaal transparant. Dat betekent dat je altijd met de werkzaamheden mee kunt kijken. Krijg je gedurende een sprint een nieuw idee voor het project? Dan plaats je ze op de backlog, zodat ze opgepakt worden in een volgende sprint. Door de Scrum-manier van werken kun je als klant dus op elk gewenst moment bijsturen.

Uiteindelijk levert Itium een gebruiksvriendelijk product op dat optimaal resultaat oplevert voor jouw organisatie. Wil je met deze nieuwe software toekomstproof verder werken? Dat gebeurt in stap 4 van de Itium-aanpak.

contact

T: 085 – 1302480
E: info@itium.nl
Privacy Statement

adres

Pettemerstraat 7
1823CW Alkmaar

Partners

Follow us