Al meer dan 20 jaar technisch vakmanschap

Digitale consultants met veel technische kennis en begrip van de business case.

Waarom zelf doen wat een computer sneller kan?

Tijd is geld, dat weet elke ondernemer. Wil je tijd besparen met het digitaliseren en optimaliseren en van de processen binnen jouw organisatie? Itium is je partner bij het up to date brengen van je IT-landschap.

De sterke punten van Itium

◉  Adviseert op basis van de unieke situatie van elke organisatie
◉  Geeft een helder beeld van mogelijkheden en valkuilen op IT-gebied
◉ Zet actuele technische kennis in om bedrijfsprocessen stap voor stap te optimaliseren
◉ Lost problemen in de bedrijfsvoering digitaal op

 

◉  Geeft cursussen en opleidingen op IT-gebied
◉  Detacheert desgewenst de beste technische professionals
◉ Gaat altijd uit van de wensen en behoeften van de klant

Wie zijn Itium

In 1999 is Itium opgericht door eigenaren Bauke en Learco, twee vrienden die elkaar vonden in hun passie voor techniek. Al sinds de oprichting van Itium leggen Bauke, Learco en hun medewerkers zich toe op het optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van IT.   verricht wonderen met Oracle Apex (hij schreef zelfs een boek over deze software!) en Bauke is specialist op het gebied van data en Artificial Intelligence. De combinatie van deze kennis en vaardigheden maakt dat Itium al voor vele organisaties de sleutel voor succes is gebleken.

Over Learco

Learco is al vanaf zijn studie gek op techniek, zoals hij zelf zegt: ‘Ik vind het gewoon ontzettend leuk en het is echt mijn passie, dus daar besteed ik veel tijd aan’. Oracle Apex weet hij alles van en is al jaren betrokken bij Oracle. Maar ook andere technische ontwikkelingen volgt hij op de voet. ‘Ik vind het lastig om van mezelf te zeggen waar ik goed in ben, maar ik weet dat het optimaliseren van processen mij goed ligt, ik houd van data en het inzicht dat het verschaft, maar ook het ontwikkelen van applicaties die echt een verschil maken maakt mij blij’.

Wil je meer weten over mij of connectie maken, ga dan naar mijn Linkedin pagina waar je meer informatie vindt. 

Over Bauke

‘Dit is echt een toffe tijd, waarin steeds meer mogelijk is technisch en dat geeft mij veel energie’ zegt Bauke over het huidige technische klimaat. Ook Bauke heeft een technische studie gedaan en is daarna altijd met techniek bezig geweest. ‘Dat is ook wat Learco en mij verbindt, de liefde voor techniek’. Al weer heel wat jaren geleden is Bauke zich gaan interesseren en data en data-gedreven ondernemen, als een pioneer heeft hij bij meerdere klanten data gerelateerde opdrachten gedaan. ‘Op dit moment focus ik vooral op data-gedreven ondernemen en het helpen van ondernemers bij het gebruiken van hun eigen data. Daar ben ik echt van toegevoegde waarde’.

Wil je meer over mij weten en mijn ervaring, kijk dan op mijn Linkedin pagina.