Onze Kernwaar­­den

◉  Mensgericht
◉  Meesterschap
◉  Visionair
◉  Resultaatgericht

Mensgericht

◉  Openheid
◉  Toegankelijkheid
◉  Informeel
◉  Vertrouwen
◉  Verantwoordelijk
Zakendoen is samenwerken en samenwerken is mensenwerk.
Wij zijn mensgericht en hechten veel waarde aan openheid, eerlijkheid, toegankelijkheid en een duidelijke / heldere communicatie. De focus op de mens bepaalt in hoge mate het plezier in het (samen)werken en de tevredenheid van de klanten en medewerkers. Hoe beter de samenwerking, des te beter het eindresultaat!

Meester­schap

Goed zijn in wat je doet levert plezier en tevreden klanten.
Het gaat om kennis, de juiste mentaliteit, de ambitie om te groeien en de juiste aanpak. Wij vinden het belangrijk dat je goed bent in wat je doet en plezier beleeft aan wat je doet. We hebben dan ook veel oog voor opleidingen en persoonlijke ontwikkelingen.
◉  Expert
◉  Professional
◉  Kwaliteit
◉  Dedicated

Visionair

◉  Vooruitstrevend
◉  Innovatief
◉  Origineel
Onze blik is op de toekomst gericht.
Als het gaat om nieuwe technieken, heeft Itium een proactieve houding. Bezig zijn met de nieuwste technologieën is wat ons inspireert.

Resultaat­gericht

De focus is gericht op wat er uit onze handen komt.
Bij elke opdracht en ieder project wordt er resultaatgericht te werk gegaan. Er worden concrete resultaten en doelstellingen gesteld. Problemen worden benaderd vanaf de praktische kant en door analyse en creatief denken wordt er tot oplossingen gekomen. Wij maken gerichte en efficiënte keuzes. Kortom de focus is gericht op wat er uit onze handen komt: het resultaat.
◉  Praktisch
◉  Creatief
◉  Realistisch

contact

adres

Pettemerstraat 7
1823CW Alkmaar

Partners

Follow us