Rapid Application Develop­ment met Oracle APPLICATION EXPRESS (APEX)

Snel en eenvoudig webapplicaties ontwikkelen voor desktop en mobile op het Oracle platform met Oracle Application Express (APEX).
Snel en eenvoudig webapplicaties ontwikkelen voor desktop en mobile op het Oracle platform met Oracle Application Express (APEX)
SNEL
Oracle APEX neemt de ontwikkelaar veel werk uit handen. Wizards en een drag-and-drop GUI versnellen het ontwikkelproces verder.
GRATIS
APEX is inbegrepen bij de Oracle database licentie. Of het nu gaat om een applicatie met enkele gebruikers of een enterprise grade systeem met honderden users.
SIMPEL
Oracle APEX heeft een eenvoudige architectuur en “leeft” in de database. Schaalbaarheid, security en deployment zijn hierdoor eenvoudig.

Onze Oracle APEX diensten

◉  Consulting
◉  Detachering
◉  Projecten
◉  APEX cursussen
◉  EBS uitbreidingen
◉  Forms modernisering
◉  APEX Hosting
Wij zijn gebruikers van het eerste uur en hebben in de loop der jaren dan ook veel ervaring, kennis en inzicht opgebouwd met de inzet van APEX.
Heeft u een idee dat verder uitgewerkt of onderzocht moet worden? Of weet u al precies wat u wilt en behoeft het alleen maar gebouwd te worden? Moet uw applicatie aangepast worden om bijvoorbeeld aan wet en regelgeving te blijven voldoen?

Het maakt niet uit in welk stadium u bent, wij kunnen u verder helpen.

Oracle APEX Cursus­sen

Wij hebben een aantal APEX opleidingen ontwikkeld voor zowel de beginnende als de gevorderde ontwikkelaar en verzorgen deze in-house of via opleidingsinstituut Vijfhart.
Wij beschikken over meerdere ervaren docenten die actief zijn in het veld en ruime ervaring hebben met de inzet van Oracle APEX in de praktijk. Deze cursussen geven wij in-house of via opleidingsinstituut Vijfhart.
Een overzicht van de door ons ontwikkelde cursussen:

◉ ORACLE APEX FUNDAMENTALS DEEL 1

◉ ORACLE APEX FUNDAMENTALS DEEL 2

◉ ORACLE APEX Beheer

Oracle Forms Moderni­sering

Bestaande database functionaliteit beschikbaar maken middels een web- mobile- of cloud applicatie.
APEX is het ideale tool voor het moderniseren van legacy Oracle Forms applicaties. Wij kunnen bestaande applicaties geschikt maken voor web, mobile of cloud en hierbij zoveel als mogelijk bestaande database functionaliteit behouden.

Belangrijk als u over in-house ontwikkelaars beschikt, APEX heeft het voordeel dat het snel opgepikt kan worden door traditioneel geschoolde Forms ontwikkelaars, in ieder geval een stuk eenvoudiger dan bijvoorbeeld Java.

Wij hebben ervaring met het moderniseren van legacy Oracle Forms applicaties en ondersteunen u graag hierbij of nemen u alle zorgen uit handen.

Oracle E-Business Suite (EBS) Uitbrei­dingen met Oracle APEX.

APEX sluit naadloos aan op Oracle EBS. Er ontstaat een scala aan nieuwe mogelijkheden waarmee de eindgebruiker bediend kan worden.
Gebruikersvriendelijke en Interactieve Dashboards en Reports, een eenvoudige en moderne interface, eenvoudige toegang via mobiel. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de use cases die wij vaak tegenkomen en waarvoor APEX ideaal is.

Welke use case u ook heeft, wij hebben ervaring met het ontwikkelen van uitbreidingen op Oracle E-Business Suite op basis van Oracle APEX technologie en helpen u graag verder.

Oracle APEX Hosting

Database en APEX applicatie in de cloud.
APEX is uitermate geschikt om gebruikt te worden in de cloud. Ontwikkelen en aanpassen van applicaties kan vanuit de browser. Het transporteren van een applicatie van on-premise naar de cloud of naar een andere omgeving kan eenvoudig met een import en export functionaliteit.

Via ons platform www.apex-cloud.com bieden we APEX Hosting diensten aan. We gebruiken Oracle Cloud als onderliggend platform en kunnen u begeleiden naar de Cloud. Hierbij regelen wij de onboarding, licenties en kunnen we tevens de applicatie in onderhoud nemen.

Actief in de Commu­nity

Wij volgen de activiteiten op het gebied van APEX op de voet en nemen actief deel in de groeiende community.
Oracle APEX is populair en neemt een steeds belangrijkere positie in binnen het Oracle landschap. Er zijn dan ook veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van APEX. Door onze actieve rol in de community volgen we deze op de voet.

Zo zitten wij in Oracle APEX Feature Advisory Board van Oracle om onze mening en inzicht te geven over nieuw op te nemen functionaliteit in Oracle APEX.

Activiteiten in de community
◉ Lid van Oracle Advisory Board binnen Oracle.
◉ Oprichters van apex-plugin.com
◉ Mede organisatoren van de 2-daagse conferentie APEX World.
◉ Verzorgen van lezingen binnen de nlOUG.

contact

adres

Pettemerstraat 7
1823CW Alkmaar

Partners

Follow us