De concurrentie te snel af door een efficiënter bedrijfsproces

Hoe kan IT jouw organisatie sneller en efficiënter maken? Laat je bijpraten door de adviseurs van Itium en ontdek welke kansen er voor het grijpen liggen.

Sneller en wendbaarder worden

De mogelijkheden van techniek zijn de laatste jaren enorm toegenomen. Maakt jouw organisatie hier al optimaal gebruik van? Computers zijn overal, maar door het gericht inzetten van nieuwe technische oplossingen zijn er al snel verbeteringen mogelijk. Misschien zijn de werkprocessen van jouw bedrijf ongemerkt verouderd geraakt? Dan wordt het tijd om het optimaliseren van bedrijfsprocessen hoog op het verlanglijstje te zetten. 

Organisaties die nu hun processen optimaliseren, zijn sneller en wendbaarder dan de concurrentie. Digitale transformatie is bovendien een manier om klanten beter te kennen én te bedienen en zo meer marktaandeel te verwerven.

Wat is digitale transformatie?

Het is een term die gebruikt wordt als een organisatie zijn werkprocessen gaat digitaliseren. Dit kunnen processen zijn die gericht zijn op klanten, interne processen of zelfs nieuwe processen met een ander verdienmodel. Een dergelijke transformatie wordt niet van de een op de andere dag ingezet. Er gaat een gedegen analyse van processen aan vooraf en een plan van aanpak passend bij jouw organisatie, investeringen en behoefte. 

DIGITALE TRANSFORMATIE
Wat is digitale transformatie eigenlijk en waarom is het belangrijk?
ONZE AANPAK
Wij hebben jarenlange ervaring met het optimaliseren van processen. Lees meer over onze aanpak.
OVER ITIUM
Wij zijn geboren techneuten, wij leven en ademen techniek. Stap even in onze wereld en leer ons een beetje beter kennen.

Praat met een digitale specialist van Itium

Kijk eens samen met een digitale specialist van Itium naar de werkprocessen van jouw organisatie. Al snel wordt duidelijk waar automatisering kansen tot verbetering en kostenbesparing biedt.

Door de inzet van hedendaagse technische oplossingen worden bedrijfsprocessen vaak zoveel efficiënter dat er compleet nieuwe businessmodellen ontstaan.

Learco Brizzi

Learco Brizzi

Business Consultant

Als er iemand is die technisch guru genoemd kan worden, is het Learco wel. Het is echt zijn passie.

Hij schrijft over techniek, geeft technische cursussen en kan als geen ander iemand zijn business case doorgronden en verbeteren.