De Itium-aanpak

Wil je je bedrijfsprocessen optimaliseren met de techniek van nu? En wil je daarbij snel resultaat? Dan is de Itium-aanpak iets voor jou.

De Itium-aanpak bestaat uit 4 afgebakende stappen. Bij elke stap staan twee dingen voorop: jouw verwachtingen en gebruiksvriendelijkheid. Op deze pagina lees je wat de 4 stappen van de Itium-aanpak zijn.

Stap 1 – Quick scan

Hoe ziet jouw organisatie eruit? Wat zijn de prioriteiten en mogelijkheden van je bedrijf en welke ideeën leven er? En waar loop je tegenaan? De eerste stap van de Itium-aanpak is een quick scan waarin het antwoord op dit soort vragen naar voren komt.

Stap 2 – Proof of Concept

Wil je snel innoveren? Zorg dan dat je snel iets kunt laten valideren, een zogenaamde proof of concept. Dit is stap 2 in de Itium-aanpak.

Stap 3 – Software

Je hebt de basisversie van de nieuwe software getest en geëvalueerd. Nu bouwt Itium de software uit tot een product dat optimaal werkt voor jouw organisatie, de zogenaamde MVP. In stap 3 werkt Itium volgens het Agile Scrum framework. Wat dat inhoudt? Dat je steeds de mogelijkheid hebt om mee te denken en bij te sturen.

Stap 4 – Onderhoud

In de IT-wereld gaan de ontwikkelingen snel. Interne of externe veranderingen kunnen je nieuwe systeem beïnvloeden. Dit probleem is makkelijk op te lossen met een onderhoudscontract.

contact

T: 085 – 1302480
E: info@itium.nl
Privacy Statement

adres

Pettemerstraat 7
1823CW Alkmaar

Partners

Follow us