Case SFPB

Aan het woord is Marianna Clarijs van het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB). Dé partij als het gaat om handhaving en naleving van CAO afspraken binnen de branche. Dit bestaat uit controle en handhavingsprocessen door controleurs, bedrijfsbezoeken, afspraken met beveiligingsbedrijven en meer.
‘Je kunt je voorstellen dat het een hele klus is om al het e-mailverkeer, documentbeheer en het vastleggen van agenda afspraken in één systeem te gieten. Wij gebruikten hiervoor een uitgebreid op Excel gebaseerd systeem dat we zelf hadden gemaakt en vonden dat het tijd werd het proces te professionaliseren’.
Het SFPB ging op zoek naar een leverancier van een uitgebreid systeem dat past bij onze werkwijze. Nadat bleek dat het werkproces van SFPB niet goed past in een standaard framework is een samenwerking met Itium aangegaan om een systeem op maat te laten bouwen.
‘We hadden meteen een goede indruk van Itium, zij zijn communicatief en denken echt mee met onze uitdagingen. Ze zijn steeds op zoek gegaan naar passende oplossingen en dat waarderen we enorm’.
Inmiddels is het systeem in gebruik en zijn de eerste resultaten erg positief. Marianna: ‘We zijn heel blij met het opgeleverde systeem, het zorgt ervoor dat fouten geminimaliseerd worden, het systeem helpt ons bij het monitoren van afspraken en informatie wordt meteen op de juiste manier verwerkt’.
‘Itium heeft laten zien een fijne, betrouwbare, technische partner te zijn die ons werkproces sterk heeft verbeterd’.
Wil je meer weten over deze case? Bekijk dan het filmpje met een interview met Marianna Clarijs.
We kunnen veel effectiever werken
Marianna Clarijs

Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging

Wil je de mogelijkheden bespreken voor jouw onderneming?

Neem contact met ons op via onderstaande button.