Rapid Application Develop­ment met Betty Blocks

Bouw razendsnel responsive en multi-device ready applicaties direct in the Cloud met low-code development platform Betty Blocks.
GEÏNTEGREERD PLATFORM
Betty Blocks is een 100% online geïntegreerd platform. Geen zorgen over hardware, database, software, beveiliging en beheer. Build & Run.
EENVOUDIG
Betty Blocks is uitzonderlijk eenvoudig en intuïtief in gebruik. Ontwikkel op business niveau en versnel door het gebruik van applicatie templates.
OPEN & CONNECTED
Betty blocks kan op meerdere manieren eenvoudig en veilig integreren met bestaande software. Integreer met databases zoals SQL Server en Oracle of applicaties zoals Exact Online of SAP.

Waarom wij Betty Blocks gebrui­ken

Betty Blocks is een 100% online & cloud-based application platform as a service (aPaaS). Applicaties zijn standaard responsive en multi-device ready.
Wij hebben Betty Blocks opgenomen in ons portfolio van oplossingen vanwege de snelheid en flexibiliteit waarmee applicaties ontwikkeld en aangepast kunnen worden.

Bestaande bouwblokken en templates maken het mogelijk om snel – tot wel 8x sneller dan traditioneel- en intuïtief een volledig op maat gemaakte applicatie te ontwikkelen.

Betty Blocks is één geïntegreerd platform, dit maakt de cyclus van ontwikkelen, testen, acceptatie en in productie name optimaal. Daarnaast waarborgen de vele connectie mogelijkheden de aansluiting op bestaande systemen en processen. Verder zijn tijdvreters als security, back-up en scaling integraal opgenomen in het platform.
◉ Snel en intuïtief backoffice applicaties ontwikkelen.

◉ Templates & Workflows voor extra versnelling.

◉ Applicaties zijn mult-device te gebruiken.

◉ Direct veilig on-line.

◉ Geen extra investeringen in hardware, database licenties etc.

◉ Automatische back-up.

◉ Sandboxing voor omgevingen (dev-test-acc-prod).

◉ Eenvoudige integratie met bestaande IT.

Betty Blocks opgenomen door Gartner

Betty Blocks is opgenomen in Gartner Enterprise HPaPaaS Magic Quadrant 2017.
De term HPaPaaS staat voor High Productivity Application Platform as a Service. Dat is de term die Gartner hanteert voor RAD ontwikkelplatformen waarmee applicaties snel ontwikkeld en gedeployed kunnen worden in de Cloud.

contact

adres

Pettemerstraat 7
1823CW Alkmaar

Partners

Follow us