ITIUM

You are here: APEX Diensten Oracle APEX Applicatie Beheer

Oracle APEX Applicatiebeheer

Oracle APEX ApplicatiebeheerNa het ontwikkelen en in productie name van een applicatie moet deze onderhouden worden. Speciaal voor APEX applicaties hebben we de dienst APEX applicatiebeheer.


Wat is Oracle APEX applicatiebeheer?

Wij bedoelen hier met applicatiebeheer, het onderhoud (maintenance) van de applicatie. Het wijzigen en aanpassen van de software (code) van de APEX applicatie zodat deze blijft voldoen aan de wensen en eisen van de gebruikers en de organisatie. Hiervoor worden ook wel de termen correctief en adaptief onderhoud gebruikt. Dit in tegenstelling tot het operationeel beheer, het "in de lucht houden" van een APEX applicatie en de onderliggende database en internettoegang etc. Voor het operationeel beheer hebben we de dienst Managed Apex Hosting. Met Oracle APEX applicatiebeheer kan u zich concentreren op uw core business.

Voor wie is het?

Oracle APEX applicatiebeheer kan voor zowel kleine als grote bedrijven om meerdere redenen interessant zijn. Wij zien dat bij veel organisaties de wensen en eisen van de gebruikers opgespaard worden. Als er voldoende wensen en eisen zijn wordt er budget aangevraagd en geregeld. Dan pas wordt er gekeken/gezocht naar capaciteit en expertise om de wensen en eisen te realiseren, wat lastig kan zijn en de nodige tijd kan kosten. Gedurende dit hele proces moeten de gebruikers wachten wat niet wenselijk is. Met onze Oracle APEX Applicatiebeheer service wordt in één keer het budget en capaciteitsvraagstuk voor een langere periode vastgelegd. Dat bespaart veel rompslomp, geeft zekerheid en maakt het hele proces efficiënter.

Hoe werkt het?

Oracle APEX Applicatiebeheer is heel eenvoudig en laagdrempelig. Afhankelijk van uw behoefte wordt een aantal uren onderhoud per periode afgesproken. Bijvoorbeeld een aantal uren per maand of een aantal uren per kwartaal, wat het beste past. Niet gebruikte uren gaan niet verloren. Omdat APEX geheel browser based is kan relatief eenvoudig (tijdelijk) toegang verkregen worden tot de applicatie en aanpassingen gerealiseerd worden. Indien remote toegang niet mogelijk is en werkzaamheden op locatie uitgevoerd moeten worden, wordt reistijd boven het uur afgeboekt.

Belangrijkste voordelen

 • Snel Wensen en eisen van gebruikers kunnen sneller en eerder gerealiseerd worden.
 • Eenvoudig Minder administratie.
 • Flexibel Niet gebruikte uren gaan niet verloren.
 • Professioneel Werkzaamheden worden uitgevoerd door experts.
 • Focus U kan zich concentreren op uw core business.

Aansluitende diensten

 • Oracle Databaseheer
  Op een efficiënte manier uw databasebeheer inrichten en continuïteit garanderen.
 • Managed APEX Hosting
  Snel, Veilig, Betrouwbaar en Kosteneffectief Operationeel Beheer van uw APEX omgeving. Geen investering nodig in Harware of DBA.