ITIUM

You are here: Nieuws

OGh APEX dag 22 maart 2011

Na het succes van vorig jaar, organiseert de OGh op dinsdag 22 maart 2011 voor de tweede keer de Oracle APEX dag. Ditmaal in samenwerking met Oracle Nederland. De APEX bijeenkomst vindt plaats in Het Oude Tolhuys in Utrecht en biedt veel diepgang, inhoud en ontmoetingen met vakgenoten. Naast technische presentaties en klantervaringen, staan deze dag hands-on sessies centraal om praktische kennis op te doen.

Sprekers

Het programma is nog niet helemaal rond. Onder voorbehoud kan wel vast gemeld worden dat Dimitri Gielis van Apex Evangelists België, Peter Raganitsch van click-click IT Solutions, Iloon Ellen Wolff van Oracle Nederland, Christian Rokitta van RokIT en Roel Hartman van Logica tijdens de APEX dag een presentatie zullen verzorgen. Ook zal de Provincie Zeeland haar ervaringen met APEX delen.

Hilary Farell van het Oracle ontwikkelteam van APEX is een van de keynote speakers en zal spreken over de aankomende versie 4.1

Hands-on

In het APEX Café kunnen hands-on sessies worden gevolgd. Hierbij gaat het om de APEX OBE's (Oracle by example) die Oracle op haar OTN-site heeft staan. Onder begeleiding van o.a. onze eigen Learco Brizzi, kan met deze OBE’s aan de slag worden gegaan.

Aanmelden

Het is nu al mogelijk om voor de APEX-dag in te schrijven. Dit kan via www.ogh.nl. Daar staat ook de laatste informatie over het programma, de sprekers, onderwerpen, locatie en tijden. Wij van ITIUM hebben ons al geregistreerd. Komt u ook?